Για την αγορά ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η διαδικασία που απαιτείται είναι εξαιρετικά απλή: εφόσον επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και το προσθέσετε στο καλάθι αγορών συμπληρώνετε τα πεδία παραγγελίας του DiimHellas  που αναφέρονται π.χ. την διεύθυνση αποστολής, τον τρόπο πληρωμής κλπ.

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την καταχώρηση των απαιτούμενων πεδίων θα σας ζητηθεί να κάνετε επιβεβαίωση της παραγγελίας ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Έπειτα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα ( e-mail ) το οποίο μας έχετε υποδείξει αναφορικά με τη λήψη  αυτής. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Οι παραγγελίες οι οποίες βρίσκονται εντός Αττικής εκτελούνται από 24 έως 48 ώρες όλες τις εργάσιμες ημέρες*. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας την ημέρα του Σαββάτου, εφόσον ζητηθεί, προϋποθέτει όμως επιπλέον επιβάρυνση δύο (2) Ευρώ στα έξοδα αποστολής.

*Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι Δευτέρα έως και Παρασκευή πλην αργιών ( Εθνικών και τοπικών εορτών ).

Η παράδοση των παραγγελιών σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να μεταβάλει το κόστος της.

Επίσης σε περίπτωση που συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας ( ακραία καιρικά φαινόμενα , καταστροφές κλπ.)και δεν δύναται να παραδοθεί η παραγγελία στον προκαθορισμένο χρόνο, σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικά για τον χρόνο της νέας παραδόσης.

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το dishop επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Για τις  περιοχές της Ελλάδας  στις οποίες ισχύει καθεστώς μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ και εφόσον για την παραγγελία σας ζητηθεί η έκδοση τιμολογίου τότε οι τιμές των προϊόντων αναπροσαρμόζονται από τις αναγραφόμενες κατά τον αντίστοιχο ΦΠΑ.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το DiimHellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.